Vrhunske edukacije ekskluzivno kreirane za Vaše poslovne potrebe

Želite obrazovati svoje zaposlenike za određeno područje ili temu? Prepustite nam brigu o tome. Imamo dugogodišnje iskustvo u custom-tailored edukacijama. Vodeće domaće i strane tvrtke poput Končara, drogerie markta, Zagrebačke pivovare,HEP-a i Ledo-a već su se uvjerili u kvalitetu naših edukacija.

Što je in house edukacija?


In house edukacije je izrada posebnog edukacijskog programa za Vašu tvrtku. In house program je prilagođen Vašim potrebama, rasporedu, a usklađen je s Vašim željama i potrebama. To znači da ćemo pronaći vrhunske predavače i instruktore koji mogu doći u Vaš prostor i održati program isključivo za Vas i vaše zaposlenike. S Vama ćemo raditi na izradi programa edukacije, konzultirati Vas prilikom odabira trenera, a mi se brinemo o potrebnoj visokoj kvaliteti edukacije. Po potrebi možemo Vašim polaznicima certificirati znanje i u e-radnu knjižicu.

Koje su prednosti inhouse edukacija?


Učinkovito: Kada radimo edukacije za jednog klijenta, to nam omogućuje da potrebna znanja fokusiramo na poslovne izazove, očekivanja i potrebe tog klijenta. To znači da program, tempo održavanja i znanja u potpunosti prilagođavamo Vašim specifičnim poslovnim potrebama. Vi odlučujete koja znanja i vještine su potrebnija u Vašem poslovanju, a mi Vam dajemo kvalitetno i primjenjivo znanje za rješavanje tih izazova.

Fleksibilno: Po želji klijenta, dio programa ili cijela edukacija može se odvijati u Vašem prostoru. Polaznici dobivaju znanja bez odlaska s radnog mjesta, a otvara se i mogućnost primjene znanja kroz praksu. Ovim pristupom klijent dobiva konkretno znanje koje može odmah primijeniti na svojem radnom mjestu. Program se odvija po Vašoj želji, možemo ga organizirati tijekom dana, navečer ili tijekom vikenda. Možemo stvoriti edukacije za Vas koje traju jedan dan ili sveobuhvatne, višemjesečne programe.

Kvalitetno: Pružamo Vam kompletnu organizaciju programa u Vašem prostoru ili našim učionicama u centru grada, dajemo Vam naše najbolje edukacijske eksperte na raspolaganje, brinemo o edukacijskim materijalima i alatima, osiguravamo nadzor nad kvalitetom i provedbom edukacije. Naši programi koriste suvremene metode učenja i zadovoljavaju europske standarde. Dodatna pogodnost je diskretnost, jer in-house programi pružaju okolinu u kojoj možemo slobodno razgovarati o temama koje nisu za javnost, kao što je pitanje konkurencije ili izazova unutar vlastitog poslovanja.

Prilika za zajednički rad: Zajedničko učenje ili trening Vaših zaposlenika, pogotovo iz različitih odjela omogućavaju primjenu edukacijskih tehnika za rad u grupi, što doprinosi učinkovitijem učenju, boljoj komunikacijskom ozračju u tvrtki, većem razumijevanju uloga, podjele rada i učinkovitijeg funkcioniranja Vaše tvrtke.


Koliko je potrebno investirati za inhouse edukaciju?

Svaka tvrtka ima specifične potrebe i izazove za koje pronalazimo rješenje kroz edukacije koje su krojene po potrebi klijenta. Iz tog razloga ne postoji standardni cjenik in-house predavanja. Sigurni smo ako želite trenirati 8 ili više zaposlenika, in house edukacija vrlo vjerojatno će biti povoljnije i isplatljivije ulaganje od odabira jedne od niza javnih edukacija koja postoje na tržištu u Hrvatskoj. Javite nam se putem telefona ili na e-mail info@ustanovacallidus.hr kako bismo za Vas besplatno napravili neobavezujući program edukacije.